Răspuns :
Răspuns:(
Explicație pas cu pas:[tex]x^{4}+4x^{3}-2x^{2} -4x+1=0\\ (x^{4}-2x^{2} +1)+(4x^3-4x)=0\\ (x^{2} -1)^2+4x(x^2-1)=0\\ (x^2-1)(x^2-1+4x)=0\\ x^{2} -1=0saux^{2} +4x-1=0\\ x=1;x=-1\\ x=-2-\sqrt{5};x=-2+\sqrt{5}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.