Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-x + 2 + 3x = 2
- x + 3x = 2 - 2
2x = 0
x = 0 : 2
x = 0
-x+2+3x=2
(in primul rand obsev ca am -x si daca as face -x ce 3x imi va da 2x.)
2x+2=2
(2x este un termen si se afla prin scadere,scazand din suma celalalt termen)
2x=2-2
2x=0
(daca vrei,nu e obligatoriu sa scrii 2x=0,poti scrie si 0=2x)
0=2x
x=0:2
x=0
R:x=0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.