Răspuns :
a + 5 - 6 + 4 = 4
a = 4 - 4 + 6 - 5
a = 0 + 6 - 5
a = 6 - 5
[tex]\boxed{\bold{a = 1}}[/tex]
Răspuns:
se rezolva asa :
a+5-6=4-4
a+5=0+6
a+5=6
a=6-5
a=1
Sper ca te-am ajutat !
Inimioara?
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.