Răspuns :
[tex]a = 2(8 + \sqrt{18} ) - 3(4 + \sqrt{8} )[/tex]
[tex]a = 2(8 + 3 \sqrt{2} ) - 3(4 + 2 \sqrt{2} )[/tex]
[tex]a = 16 + 6 \sqrt{2} - 12 - 6 \sqrt{2} [/tex]
[tex]a = 16 - 12 + 6 \sqrt{2} - 6 \sqrt{2} [/tex]
[tex]a = 4 [/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.