Răspuns :
{[25:(3*x-4)+40]:15+3}-5=1
[25:(3*x-4)+40]:15+3=6
[25:(3*x-4)+40]:15=3
25:(3*x-4)+40=45
25:(3*x-4)=5
3*x-4=5
3*x=9
x=3
sper că te-am ajutat. o zi frumoasa
{[25:(3•x-4)+40]:15+3}=6
[25:(3•x-4)+40]:15+3=6
[25:(3•x-4)+40]:15=9
[25:(3•x-4)+40]= 135
25:(3•x-4)+40=135
25:(3•x-4)=96
3•x-4=96•25
3•x-4=2400
×-4=800
x= 795
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.