Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
104 : [ ( X - 3 x 8 ) x 2 : 8 = 13
( X - 3 x 8 ) x 2 : 8 =104 : 13
( X - 24) x 2 : 8 =8
( X - 24) x 2 = 8 x 8
( X - 24) x 2 = 64
( X - 24) =64 : 2
( X - 24) = 32
X = 32+ 24
X= 56
104 : [ ( x - 3 × 8 ) × 2 : 8 ] = 13
104 : [ ( x - 24 ) × 2 : 8 ] = 13
( x - 24 ) × 2 : 8 = 104 : 13
( x - 24 ) × 2 : 8 = 8
( x - 24 ) × 2 = 8 × 8
( x - 24 ) × 2 = 64
x - 24 = 64 : 2
x - 24 = 32
x = 32 + 24
x = 56
104 : [ ( x - 24 ) × 2 : 8 ] = 13
( x - 24 ) × 2 : 8 = 104 : 13
( x - 24 ) × 2 : 8 = 8
( x - 24 ) × 2 = 8 × 8
( x - 24 ) × 2 = 64
x - 24 = 64 : 2
x - 24 = 32
x = 32 + 24
x = 56
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.