Răspuns :
[( 2 × 2 + 2 × 2 - 2 × 2 + 2) × 2 ] =
[( 4 + 2 × 2 - 2 × 2 + 2 ) × 2 ] =
[( 4 + 4 - 2 × 2 + 2 ) × 2 ] =
[( 4 + 4 - 4 + 2 ) × 2 ] =
[( 8 - 4 + 2 ) × 2 ] =
[( 4 + 2 ) × 2 ] =
6 × 2 =
[tex]\boxed{\bold{12}}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.