Răspuns :
Răspuns:
= (x^2 - 1)(x^2 + 1)
Explicație pas cu pas:
In doi factori este mai sus, ceea ce se cerea in enunt
dar
se mai poate descompune:
= (x-1)(x+1)(x^2 + 1), ceea ce nu se cerea in enunt.
Răspuns:
X⁴-1=(X²-1)(X²+1)=(X+1)(X-1)(X²+1) a²-b²=(a+b)(a-b)
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.