👤

x la pătrat-7x+12
x la pătrat +7x+10
x la pătra-8x+15​


Răspuns :

x^2 - 4x - 3x + 12 = x(x-4) - 3(x-4) = (x-4)(x-3)

x^2 + 2x + 5x + 10 = x(x+2) + 5(x+2) = (x+2)(x+5)

x^2 - 3x - 5x + 15 = x(x-3) - 5(x-3) = (x-3)(x-5)

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari