Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a ) ( 3x + 4 )² =
= ( 3x )² + 2 · 3x · 4 + 4²
= 9x² + 24x + 16
b ) ( 2x - 7z )² =
= ( 2x )² - 2 · 2x · 7z + ( 7z )²
= 4x² - 28xz + 49z²
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a. (3x+4)²=9x²+24x+16
b. (2x-7z)=4x²-28xz+49
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.