Răspuns :
Răspuns:
1-8x+4=3x+6+10
-8x+5=16+3x
5=3x+16+8x
5=11x+16
5-16=11x
11x=-11
x=-1
Explicație pas cu pas:
1 - 4(2x - 1) = 3(x + 2) + 10
1 - 8x + 4 = 3x + 6 + 10
1 + 4 - 6 - 10 = 3x + 8x
11x = - 11
x = - 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.