Răspuns :
[tex]17 + 27 + 2 \times 2 - 3 \times 7 \\ 17 + 27 + 4 - 21 \\ 44 + 4 - 21 \\ 48 - 21 = 27[/tex]
17+9*3+2*(27-5*5)-3*(42-7*5)
=17+27+2(27-25)-3(42-35)
=17+27+2*2-3*7
=17+27+4-21
=27
=17+27+2(27-25)-3(42-35)
=17+27+2*2-3*7
=17+27+4-21
=27
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.