Răspuns :
a). 2*(-10)+10 =
=-2*10+10
=2*5(-2+1)
=2*5*(-1)
=-10
b). 3+(-5)²-(-20):(-4) =
= 3+25+20:(-4)
= 3+25-5
= 23
=-2*10+10
=2*5(-2+1)
=2*5*(-1)
=-10
b). 3+(-5)²-(-20):(-4) =
= 3+25+20:(-4)
= 3+25-5
= 23
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.