Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
5+[7+3×(7-2 )]:2-6 = 5 + (7 + 3 x 5)] : 2 - 6 = 5 + (7 + 15) : 2 - 6 = 5 + 22 : 2 - 6 = 5 + 11 - 6 = 10
5 + [ 7 + 3 × ( 7 - 2 ) ] : 2 - 6 =
5 + ( 7 + 3 × 5 ) : 2 - 6 =
5 + ( 7 + 15 ) : 2 - 6 =
5 + 22 : 2 - 6 =
5 + 11 - 6 =
16 - 6 = 10
5 + ( 7 + 3 × 5 ) : 2 - 6 =
5 + ( 7 + 15 ) : 2 - 6 =
5 + 22 : 2 - 6 =
5 + 11 - 6 =
16 - 6 = 10
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.