Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f:R->R, f(x)=-3x+2.
A(0 , 2) => x = 0 ; f(0) = -3·0 +2 = 0+2 = 2 => A(0 , 2) ∈Gf
B(-1 , 1) => x = 1 ; f(-1) = -3·(-)1 +2 = 3+2 = 5 => B(-1 , 1) ∉Gf
×a F(0)=2) si f(-1)=1 ,punctele aprtin graficului ; f(0)=-3×0+2 =2; f(-1)=3+2=5 ; A apartine , B nu apartine graficului ;
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.