Răspuns :
[(a + 14) - 10 ] + 20 = 60
a = [(60 - 20) + 10 ] - 14
a = (40 + 10) - 14
a = 50 - 14
[tex]\boxed{\bold{a = 36}}[/tex]
(a+14) - 10+20=60
(a+14)-10=60-20
=40
a+14=40+10
=50
a+14=50
a=50-14
a=36
Succes!
(a+14)-10=60-20
=40
a+14=40+10
=50
a+14=50
a=50-14
a=36
Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.