Răspuns :
Răspuns:
(x-2)(x-4)
Explicație pas cu pas:
(x+1)²-9=(x+1)²-3²=(x+1-3) (x+1+3) =(x-2)(x-4)
Răspuns:
(2x+1)²-9 =(2x+1+3)(2x+1-3)=(2x+4) (2x-2)=4(x+2)(x-1)
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.