Răspuns :
(2x + 1/3) : 4 = 1/3
2x + 1/3 = 4/3
2x = 4/3 - 1/3
2x = 3/3
2x = 1
x = 1/2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x + 1/3) : 4 = 1/3
2x + 1/3 = 1/3 x 4
2x + 1/3 = 4/3
2x = 4/3 - 1/3
2x = (4 - 1) / 3
2x = 3/3
2x = 1
x = 1/2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.