Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a)12x = -8 + 4x
12x-4x=-8
8x=-8
x=-8/8=-1
b)7x - 6 = x
7x-x=6
6x=6
x=6/6=1
c) -6 + x = -x
x+x=6
2x=6
x=6/2=3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a. 12x=-8+4x
12x-4x=-8
8x=-8
x=-8/8
x=-1
b. 7x-6=x
7x-x=6
6x=6
x=6/6
x=1
c. -6+x=-x
x+x=6
2x=6
x=6/2
x=3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.