Răspuns :
[(30+3)x10]-3+3=330
[30+3x10]-(3+3)=54
30+[3x(10-3)]+3=54
30+3x[10-(3+3)]=42
[30+3x10]-(3+3)=54
30+[3x(10-3)]+3=54
30+3x[10-(3+3)]=42
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[(30+3)x10]-3+3=
=(33x10)-3+3=
=330-3+3=
=327+3=330
30+[3x(10-3)]+3=
=30+(3x7)+3=
=30+21+3=
=51+3=54
30+[(3x10)-(3+3)]=
=30+(30-6)=
=30+24=54
30+3x[10-(3+3)]=
30+3x(10-6)=
=30+3x4=
=30+12=42
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.