Răspuns :
4 × ( 2x + 3 ) - 8 = 32
4 × ( 2x + 3 ) = 32 + 8
4 × ( 2x + 3 ) = 40
2x + 3 = 40 : 4
2x + 3 = 10
2x = 10 - 3
2x = 7
x = 7 : 2
x = 3, 5
4 × ( 2x + 3 ) = 32 + 8
4 × ( 2x + 3 ) = 40
2x + 3 = 40 : 4
2x + 3 = 10
2x = 10 - 3
2x = 7
x = 7 : 2
x = 3, 5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.