Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1.a. (x+1)²=x²+2x+1
(1+x)²=1+2x+x²
(-x-1)²=x²+2x+1
(x-1)²=x²-2x+1
(1-x)²=1-2x+x²
(3-x)²=9-6x+x²
(x-3)²=x²-6x+9
2 (x+3)²=x²+6x+9
(-x-3)²=x²+6x+9
(x+y)²=x²+2xy+y²
(x-y)²=x²-2xy+y²
(-a+9)²=a²-18a+81
(b-7)²=b²-14ab+49
(5-x)²=25-10x+x²
..................................................................
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.