👤

(2x^2-3x+5)+(-6x^2+4x-1)=....
(-x^2+5x-1)-(2x^2+x-3)=...


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

(2x²-3x+5)+(-6x²+4x-1) = 2x²-3x+5-6x²+4x-1 = -4x²+x+4

(-x²+5x-1)-(2x²+x-3) = -x²+5x-1-2x²-x+3 = -3x²+4x+2

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari