Răspuns :
Răspuns:
4/3•[1/4+x•(11/2-11/4•8/11)]=8/3
4/3•[1/4+x•(11/2-2)]=8/3
4/3•(1/4+x•7/2)=8/3
4/3•(1/4+7x/2)=8/3
4/3•14x/4=8/3
14x/3=8/3
14x=8•3/3=>14x=8=>x=4/7
Sper ca te am ajutat, daca mai ai nevoie de ceva sau ai vreo neclaritate,ma poti întreba =)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.