Răspuns :
3×{83-2×[54-3×(a+7)-9]-12}÷5=145-124 ;3×{83-2×[54-3×(a+7)-9]-12}÷5=21.{83-2×[54-3×(a+7)-9]-12}÷5=21:3 ;{83-2×[54-3×(a+7)-9]-12}÷5=7 ;{83-2×[54-3×(a+7)-9]-12}=7×5 ;83-2×[54-3×(a+7)-9]-12=35. ;2×[54-3×(a+7)-9]-12=35 ;2×[54-3×(a+7)-9]=83-12-35 ;2×[54-3×(a+7)-9]=36 ;54-3×(a+7)-9=36:2 ;54-3×(a+7)-9=18 ;3×(a+7)=54-9-18;3×(a+7)=27;a+7=27:3; a+7=9;a=9-7;a=2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.