Răspuns :
A)
[tex](6x + 7)^{2} = 36x^{2} + 84x + 49[/tex]
B)
[tex](6x - 5)(6x + 5) = 36x^{2} - 25[/tex]
C)
[tex](x {}^{2} + x + 7) {}^{2} = {x}^{4} + 15x {}^{2} + 49 + 2x {}^{3} + 14x[/tex]
D) Voi atasa o poza
[tex](6x + 7)^{2} = 36x^{2} + 84x + 49[/tex]
B)
[tex](6x - 5)(6x + 5) = 36x^{2} - 25[/tex]
C)
[tex](x {}^{2} + x + 7) {}^{2} = {x}^{4} + 15x {}^{2} + 49 + 2x {}^{3} + 14x[/tex]
D) Voi atasa o poza
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.