Răspuns :
Răspuns:
a = 1
Explicație pas cu pas:
( 10 x 10 + 100 : 10 - 10 x a ) : 10 = 10
( 100 + 10 - 10 x a ) : 10 = 10
( 110 - 10 x a ) : 10 = 10
( 100 x a ) : 10 = 10
100 x a = 10 x 10
100 x a = 100
a = 100 : 100
a = 1
( 10 × 10 + 100 : 10 - 10 × a ) : 10 = 10
( 100 + 10 - 10 × a ) : 10 = 10
( 110 - 10 × a ) : 10 = 10
110 - 10 × a = 10 × 10
110 - 10 × a = 100
10 × a = 110 - 100
10 × a = 10
a = 10 : 10
a = 1
( 100 + 10 - 10 × a ) : 10 = 10
( 110 - 10 × a ) : 10 = 10
110 - 10 × a = 10 × 10
110 - 10 × a = 100
10 × a = 110 - 100
10 × a = 10
a = 10 : 10
a = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.