Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x : { 1 + [ 9 - ( 19 - 9 × 2 ) ] } = 8
x : { 1 + [ 9 - ( 19 - 18 ) ] } = 8
x : [ 1 + ( 9 - 1 ) ] = 8
x : ( 1 + 8 ) = 8
x : 9 = 8
x = 8 × 9
x = 72
X : { 1 + [ 9 - ( 19 - 9 × 2 ) ] } = 8
X : { 1 + [ 9 - ( 19 - 18 ) ] } = 8
X : [ 1 + ( 9 - 1 ) ] = 8
X : ( 1 + 8 ) = 8
X : 9 = 8
X = 8 × 9
X = 72
X : { 1 + [ 9 - ( 19 - 18 ) ] } = 8
X : [ 1 + ( 9 - 1 ) ] = 8
X : ( 1 + 8 ) = 8
X : 9 = 8
X = 8 × 9
X = 72
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.