👤

20 radincal din 6 ori ( 3 radical din 2 - 2 radical din 3 ) + 5 radical din 6 ori ( 6 radical din 3 - 7 radical din 2 )


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

20√6 (3√2 - 2√3) + 5√6 ( 6√3 - 7√2) =

= 60·√2√3√2 - 40·√2√3√3 + 30·√2√3√3 - 35·√2√3√2 =

= 25 · 2· √3 - 10 · 3 · √2 = 50√3 -30√2

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari