Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[15 - ( 18 : 3 + 6 : 2 ) ] ×4 = 24
(15 - 9 ) ×4 = 24
6 × 4 = 24
[( 15 - 18 : 3 )+ 6 : 2 ]× 4 = 48
(9 + 3 ) × 4 = 48
12 × 4 = 48
[15 -( 18 : 3 + 6) :2] × 4 = 36
(15 -12 :2 )×4 = 36
(15 -6 )×4 = 36
9 × 4 = 36
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.