Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-3radical din 5= -3^2 •5= -45
-7
-2radical din 11= -2^2• 11= -44
-4 radical din 3= -4^2•3= -16•3= -48
-48,-45,-44,-7
-4 radical din 3, -3 radical din 5, -2radical din 11, -7
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.