Răspuns :
a)(x+2)^2=x^2+4x+2^2=x^2+4x+4
c)(2x+3y)^2=4x^2+9y^2+12xy
b)(x+3)^2=x^2+9+6x
d)(2x-3)^2=4x^2+9-12x
e)(x√3 -√2)^2=2-2x√6+2
f)(2√5+a)^2=4a√5+20+a^2
c)(2x+3y)^2=4x^2+9y^2+12xy
b)(x+3)^2=x^2+9+6x
d)(2x-3)^2=4x^2+9-12x
e)(x√3 -√2)^2=2-2x√6+2
f)(2√5+a)^2=4a√5+20+a^2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.