Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(87+6×19+45:3)-(50×2+43×2)=
= (87 + 114 + 15) - (100 + 86) = 216 - 186 = 30
( 87 + 6 × 19 + 45 : 3) - ( 50 × 2 + 43 × 2 )
= ( 87 + 114 + 15 ) - ( 100 + 86 )
= ( 201 + 15 ) - 186
= 216 - 186
= 30
= ( 87 + 114 + 15 ) - ( 100 + 86 )
= ( 201 + 15 ) - 186
= 216 - 186
= 30
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.