Răspuns :
Răspuns:
9+13x(17+36) = 9+13x*53 = 9+689x
9+13x*17+36 = 9+221x+36 = 221x+45
(35+45):5+4 = 80:5+4 = 16+4 = 20
35+45:5+4 = 35+9+4 = 44+4 = 48
35+45:(5+4) = 35+45:9 = 35+5 = 40
(35+45):(5+4) = 80:9 = 8.(8)
9+13×(17+36)=
9+13×53=
9+689=698
9+13×17+36=
9+221+36=266
(35+45):5+4=
80:5+4=
16+4=20
35+45:5+4=
35+9+4=48
35+45:(5+4)=
35+45:9=
35+5=40
(35+45):(5+4)=
80:9=8,8
9+13×53=
9+689=698
9+13×17+36=
9+221+36=266
(35+45):5+4=
80:5+4=
16+4=20
35+45:5+4=
35+9+4=48
35+45:(5+4)=
35+45:9=
35+5=40
(35+45):(5+4)=
80:9=8,8
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.