Răspuns :
Răspuns:
x²-2x-2=0
pt ca alta poate fi
100x²-200x-200=0
Explicație pas cu pas:
x1+x2=2
x1x2=1-3=-2
x²-Sx+P=x²-2x-2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x[tex]f(x)=ax^{2}+bx+c\\(x-x_{1} )(x-x_{2} )=(x-(1-\sqrt{3})(x-(1+\sqrt{3}))\\=x^{2} -x-3\sqrt{x} -x+1+\sqrt{3} +3\sqrt{x} -\sqrt{3} -3= x^{2} -2x-2[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.