Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex]\sqrt{18}-3\sqrt{2}+\sqrt[3]{729}=\sqrt{3^2\cdot 2}-3\sqrt 2+\sqrt[3]{9^3}=3\sqrt2-3\sqrt 2 +9=9\in\mathbb{N}[/tex]
[tex]\sqrt18-3\sqrt2+\sqrt[3]{729}=3\sqrt2-3\sqrt2+\sqrt[3]{9^3}=\sqrt[3]{9^3}=9\in N[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.