👤

[3-3x(2x3x2)]:3este:​

Răspuns :

Răspuns:

-11

Explicație pas cu pas:

[3-3x(2x3x2)]:3=

=[3-3*(6*2)]:3=

=[3-3*12]:3=

=[3-36]:3=

=-33:3=

=-11

Răspuns:

(3-3×12):3=( 3-36):3= -33:3=-11

Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari