Răspuns :
▪Răspuns :
a + b + c = 55
b + c = 38
b + b + b = 39
b + b + b = 39
3b = 39
b = 39 : 3
b = 13
13 + c = 38
c = 38 - 13
c = 25
a + 13 + 25 = 55
a + 38 = 55
a = 55 - 38
a = 17
a + b + c = 55
b + c = 38
b + b + b = 39
b + b + b = 39
3b = 39
b = 39 : 3
b = 13
13 + c = 38
c = 38 - 13
c = 25
a + 13 + 25 = 55
a + 38 = 55
a = 55 - 38
a = 17
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+b+c = 55
b+c = 38
b+b+b = 39
3b = 39
b = 39 : 3 = 13
13+c = 38
c = 38 - 13 = 25
a + 38 = 55
a= 55 - 38 = 17
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.