Răspuns :
a) -2x2
b) 2x2x(-1)
c) -2x2x(-1)x(-1)x(-1)x(-1)x(-1)x(-1)
b) 2x2x(-1)
c) -2x2x(-1)x(-1)x(-1)x(-1)x(-1)x(-1)
- -4 = -2 x 2 = -4 x 1
- -4 = -1 x 2 x 2 = -1 x 1 x 4
- -4 = -1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 4 = - 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 2 x 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.