Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a : b=27
a= 27 b
a- b=1274
27 b - b = 1274
b= 1274 : 26
b= 49
a= 27 x 49
a = 1323
Verificare 1323 : 49=27
1323 - 49 =1274
a : b = 27 => a = 27b
a - b = 1274
Inlocuim
27b - b = 1274
26b = 1274
b = 1274 : 26
b = 49
a = 1274 + 49
a = 1323
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.