Răspuns :
[tex]f( - 1) = - ( - 1) + 2 + 1 = 1 + 3 = 4[/tex]
[tex]f(2) = - 2 + 2 + 1 = 1[/tex]
[tex]f( - 1) - f(2) = 4 - 1 = 3[/tex]
f : R ---> R
f(x) = -x+2+1 = -x+3.
E = f(-1)-f(2)
f(-1) = -(-1)+3 = 1+3 = 4.
f(2) = -2+3 = 1.
E = 4-1 = 3.
f(x) = -x+2+1 = -x+3.
E = f(-1)-f(2)
f(-1) = -(-1)+3 = 1+3 = 4.
f(2) = -2+3 = 1.
E = 4-1 = 3.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.