Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
√2 - ( -3√2 +√2 ) +(6√2 -9√2 )=
√2 - (-2√2) + ( -3√2 )=
√2 +2√2 -3√2 =
√2 (1+2-3)=
√2 *0=0
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
Rad2-(-3rad2+rad2)+(6rad2-9rad2) = √2 - (-2√2) + (-3√2) =
√2 + 2√2 - 3√2 = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.