Răspuns :
Răspuns:
6√5
Explicație pas cu pas:
-(-rad5)-(2rad5-7rad5) = + √5 - ( - 5√5) = + √5 + 5√5 = 6√5
Răspuns:
Raspuns = 2(4√5-√5)
Explicație pas cu pas:
-(-√5)-(2√5-7√5)=
√5-2√5+7√5=
8√5-2√5=6√5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.