Răspuns :
(2x+1)*3=(4x+3)*1
6x+3=4x+3
6x-4x=3-3
2x=0
x=0 apartine lui Q
Răspuns:
x=0
Explicație pas cu pas:
(2x+1)*3=4x+3
6x+3=4x+3
6x-4x=3-3
2x=0
Rezulta ca x=0 si apartine multimii Q
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.