Răspuns :
Răspuns:
3+3{3+3[3+3(3-3:y)]}=3·31
3+3{3+3[3+3(3-3:y)]}=93
3{3+3[3+3(3-3:y)]}=93-3
3{3+3[3+3(3-3:y)]}=90
{3+3[3+3(3-3:y)]}=90:3
3+3[3+3(3-3:y)]=30
3[3+3(3-3:y)]=30-3
3[3+3(3-3:y)]=27
3+3(3-3:y)=27:3
3+3(3-3:y)=9
3(3-3:y)=9-3
3(3-3:y)=6
3-3:y=6:3
3-3:y=2
3:y=3-2
3:y=1
y=1·3
y=3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.