Răspuns :
( 3 × a + 6 ) : 3 + 18 = 50
( 3 × a + 6 ) : 3 = 50 - 18
( 3 × a + 6 ) : 3 = 32
3 × a + 6 = 32 × 3
3 × a + 6 = 96
3 × a = 96 - 6
3 × a= 90
a = 90 : 3
a = 30
( 3 × a + 6 ) : 3 = 50 - 18
( 3 × a + 6 ) : 3 = 32
3 × a + 6 = 32 × 3
3 × a + 6 = 96
3 × a = 96 - 6
3 × a= 90
a = 90 : 3
a = 30
(3xa+6):3+18=50
(3xa+6):3= 50-18
(3xa+6):3= 32
3xa+6= 32×3
3xa+6= 96
3×a= 96-6
3×a= 90
a= 90÷3
a= 30
(3xa+6):3= 50-18
(3xa+6):3= 32
3xa+6= 32×3
3xa+6= 96
3×a= 96-6
3×a= 90
a= 90÷3
a= 30
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.