Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3 x 3 + 3 : 3 + 3 x ( a :3 - 3 ) = 2020
9 + 1 +3 x ( a : 3 - 3 ) =2020
10 + 3 x ( a : 3 - 3 ) =2020
3 x ( a : 3 -3 ) =2020 - 10
3 x ( a :3 - 3) =2010
a : 3 -3=2010 : 3
a:3 -3=670
a : 3 = 670 +3
a: 3=673
a= 673 x 3
a=2019
3×3+3÷3+3×(a÷3-3)=2020
9+1+3×(a÷3-3)=2020
10+3×(a÷3-3)=2020
3×(a÷3-3)=2020-10
3×(a÷3-3)=2010
(a÷3-3)=2010÷3
a÷3-3=670
a÷3=670+3
a÷3=673
a=673×3
a=2019
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.