Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( a + b ) ( a - b ) = a² - b²
= a × a + a × b - a × b - b × b =
= a² - b²
Răspuns:
a²-b² ;
Explicație pas cu pas:
(a+b)(a-b) = a²-ab+ab-b² = a²-b² ;
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.