Răspuns :
4)
17 + 27 + 2 × (27-25) - 3× (42-35) =
17 + 27 + 2×2 - 3×7 =
44 + 4 - 21 =
48 - 21 = 27
5)
[ (2+8) ÷ 5 ] × 8 -10 = 6
4)
17 + 27 + 2 × (27-25) - 3× (42-35) =
17 + 27 + 2×2 - 3×7 =
44 + 4 - 21 =
48 - 21 = 27
5)
[(2+8):5]×8-10=6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.