Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
= x³ + 3x² - 5x - 2x² - 6x + 10 - x² + 4x - 3x + 12 =
x³ - 10x + 22
(x-2)(x²+3x-5)-(x+3)(x-4)=
x³+3x²-5x-2x²-6x+10-x²+4x-3x+12=
x³+(3x²-2x²-x²)+(-5x-6x+4x-3x)+(10+12)=
x³-10x+22
x³+3x²-5x-2x²-6x+10-x²+4x-3x+12=
x³+(3x²-2x²-x²)+(-5x-6x+4x-3x)+(10+12)=
x³-10x+22
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.